Verpleging

Als U verpleegkundige zorg nodig heeft dan staat ADORIA GROEP altijd voor U klaar. Ons team bestaat uit integere, betrouwbare, enthousiaste en opgeleide zorgprofessionals die met veel toewijding en aandacht zorg leveren die is afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Hierdoor hoeft U niet naar een verpleegtehuis of kunt U eventueel sneller met ontslag uit het ziekenhuis.
Enkele voorbeelden van verpleegkundige zorg zijn:
• Het verzorgen van een stoma
• Het inbrengen van katheters
• Het aanreiken van medicatie ( zolas insuline)
• Het toedienen van medicijnen per injectie.
• Wondverzorging

Ons team van gedreven zorgprofessionals helpt U niet alleen met algemene verpleging, maar ook met uw herstelproces na een operatie. Onze verpleging heeft als doel om U op een persoonlijke en betrouwbare manier bij te staan, zodat U voor een langere tijd zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De regie blijft geheel in uw eigen handen. U krijgt begeleiding bij het (opnieuw) leren zorgen voor U zelf, zodat U beter met de situatie leert omgaan. U kunt van ons onder andere de volgende werkzaamheden verwachten:

Wilt U uw persoonlijke verzorging toevertrouwen aan ADORIA GROEP?
Wij Adoria Groep leveren zorg vanuit het zorgleefplan. Als u aan alle voorwaarden voldoet, stelt de wijkverpleegkundige een zorgleefplan op. Hierin staat duidelijk aangegeven wat voor soort zorg u nodig heeft. Onze verpleegkundige en verzorgende leveren de zorg aan u die staat beschreven in het zorgleefplan. De geleverde zorg wordt vervolgens aan de hand van rapportages dagelijks bijgehouden door onze professionele zorgverleners. Dit is nodig zodat wij gezamenlijk altijd op de hoogte zijn van de recente ontwikkelingen omtrent uw gezondheid. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren wat betreft uw zorg. Als u akkoord gaat met de inhoud van het zorgleefplan, dan ondertekend u di e samen met de wijkverpleegkundige.

Uw gegevens zijn bij ons veilig
De informatie in het zorgplan is vertrouwelijk. Alleen U en andere bevoegden, die U toestemming geeft, hebben recht op inzage van uw gegevens. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens met uiterste zorgvuldigheid worden vastgelegd en bewaard. Dit doen wij op grond van de AGV wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Zie voor meer informatie hierover onze privacyverklaring.

Onze Privacyverklaring

Wilt U gebruik maken van onze diensten of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer, e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contact
Aanmelden
Of bel ons op: 030 760 61 62