Persoonlijke verzorging

Heeft U persoonlijke verzorging nodig? Dan bent U bij ADORIA GROEP aan het juiste adres. In dit geval komt een verzorgende U helpen en ondersteunen met uw dagelijkse persoonlijke verzorging, zoals het opstaan en aan- en uitkleden. Deze handelingen kunt U door bijvoorbeeld een handicap, ziekte en leeftijd, niet of moeilijk uitvoeren. Dankzij onze persoonlijke verzorging hoeft U voor de verzorging niet naar een verzorgingstehuis, maar kunt U voor langere tijd in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.

Onze opgeleide en gedreven zorgprofessionals bieden U hulp bij alle dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Wij werken met U samen en kijken vooral naar wat U nog wel kan. Onder onze persoonlijke verzorging valt het stimuleren en activeren bij o.a. eten en drinken, naar bed gaan, aan- en uitkleden, helpen met uw steunkousen, hulp bij het scheren en douchen of in bad gaan. Ook valt onder onze persoonlijke verzorging hulp bij veilige transfer binnen huis,hulp bij toiletgang en het innemen van medicatie. Op deze manier kunt U voor een langere tijd zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. De regie blijft geheel in uw eigen handen. Door onze persoonlijke verzorging verlichten wij ook de last van uw mantelzorgers.

Wilt U uw persoonlijke verzorging toevertrouwen aan ADORIA GROEP?

Wij Adoria Groep leveren zorg vanuit het zorgleefplan. Als u aan alle voorwaarden voldoet, stelt de wijkverpleegkundige een zorgleefplan op. Hierin staat duidelijk aangegeven wat voor soort zorg u nodig heeft. Onze verpleegkundige en verzorgende leveren de zorg aan u die staat beschreven in het zorgleefplan. De geleverde zorg wordt vervolgens aan de hand van rapportages dagelijks bijgehouden door onze professionele zorgverleners. Dit is nodig zodat wij gezamenlijk altijd op de hoogte zijn van de recente ontwikkelingen omtrent uw gezondheid. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren wat betreft uw zorg. Als u akkoord gaat met de inhoud van het zorgleefplan, dan ondertekend u die samen met de wijkverpleegkundige.

Uw gegevens zijn bij ons veilig

De informatie in het zorgplan is vertrouwelijk. Alleen U en andere bevoegden, die U toestemming geeft, hebben recht op inzage van uw gegevens. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens met uiterste zorgvuldigheid worden vastgelegd en bewaard. Dit doen wij op grond van de AGV wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Zie voor meer informatie hierover onze privacyverklaring.

Onze Privacyverklaring

Wilt U gebruik maken van onze dienst of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer, e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contact

Aanmelden

Of bel ons op:  +31 612345678