Huishoudelijk hulp

Indien U moeite heeft met het huishouden door uw leeftijd, ziekte of handicap. Waardoor U het huishoudelijke werk niet meer zelf kunt uitvoeren. Of als het U te veel tijd en moeite kost om alle huishoudelijke taken af te krijgen. En als U daarbij veel lichamelijke last ondervindt. Dan kunt U terecht bij ons professionele en gedreven team van thuishulp.

ADORIA GROEP helpt U om het dagelijkse leven voor U zo makkelijk mogelijk te maken door de taken die U niet meer kunt uitvoeren van U over te nemen. Hierdoor houdt U veel tijd over die U kunt besteden aan afspraken met vrienden/vriendinnen, een leuke hobby of om lekker even tijd voor uzelf te nemen. Onze thuishulp verricht onder andere de volgende taken voor U:

  • Schoonmaken
  • Licht en/of zwaarder huishoudelijk werk.

Onze diensten zijn op maat. U bepaalt samen met de medewerker wat er moet gebeuren. U houdt zelf de regie over het huishouden. Wij bieden onze hulp namelijk op basis van uw wensen en helpen U graag bij het schoon en leefbaar houden van uw woning.

Wilt U uw huishoudelijke hulp toevertrouwen aan ADORIA GROEP?

Om in aanmerking te komen voor huishoudelijke hulp, heeft U een indicatie nodig. Deze valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze indicatie geeft aan welke zorg U nodig heeft. Wij kunnen met de zorg pas beginnen als U de indicatie heeft aangevraagd. Een Wmo-indicatie kunt U aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Heeft U echter een Wet langdurige zorg (Wlz) indicatie, dan vragen wij een zorgtoewijzing aan.

Wilt U gebruik maken van onze dienst of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer, e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contact
Aanmelden

Of bel ons op:  +31 612345678