Dagbesteding

Heeft u geen zinvolle daginvulling vanwege uw leeftijd, ziekte of handicap. Of als U zelfstandig woont en bevindt zich in een sociaal isolement door uw lichamelijke beperking of aandoening. Dan is de dagbesteding bij ADORIA GROEP voor U een goede uitkomst.
Wij bieden vijf dagen per week dagbesteding voor cliënten uit Utrecht en omgeving. Wij bieden U een dagprogramma waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de specifieke wensen en behoeften van onze deelnemers, zoals uw lichamelijke- en psychische behoeften. De dagbesteding bij ADORIA GROEP biedt U de mogelijkheid om U zelf te ontwikkelen door mee te doen aan onze aanbod van verschillende sociale/creatieve activiteiten en spellen.Hierdoor creëert u nieuwe
creatieve/sociale vaardigheden. Ook leert u uw capaciteiten te optimaliseren en heeft u hierdoor een zinvolle dagbesteding. Daarnaast is het een ontmoetingsplek om nieuwe sociale contacten te leggen met mensen die hetzelfde meemaken als U. Het doel van onze dagbesteding is om de dag op een zinvolle en prettige manier in te vullen, waar gezelligheid voorop staat. Dankzij onze dagbesteding staat U altijd in contact met mensen.

Voor meer informatie over hoe U in aanmerking komt, de agenda, dagen en activiteiten zie onze brochure.
Download Brochure
Wilt U gebruik maken van onze dienst of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer, e-mail of via het onderstaande contactformulier.
Wilt u uzelf voor groepsbegeleiding toevertrouwen aan ADORIA GROEP?
Ook voor groepsbegeleiding heeft U een indicatie nodig. Deze valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en geeft aan welke zorg U nodig heeft. Wij kunnen alleen met de zorg beginnen als U de indicatie heeft aangevraagd. Een Wmo-indicatie vraagt U bij het Wmo-loket van uw gemeente aan. Heeft U echter een Wet langdurige zorg (Wlz) indicatie, dan vragen wij een zorgtoewijzing aan.
Contact

Aanmelden
Of bel ons op: