Op het moment dat u het huishouden niet meer zelfstandig kunt uitvoeren door uw leefstijd, ziekte of handicap, dan kunt u terecht bij onze professionele en gedreven team van thuishulp. U kunt ook terecht bij dit team als het u te veel tijd en moeite kost om alle huishoudelijke taken af te krijgen. Ook staat ons team voor u klaar als u veel lichamelijke last ondervindt bij het verrichten van deze taken.

ADORIA GROEP helpt u om het dagelijkse leven voor u zo makkelijk mogelijk te maken door de taken die u niet meer kunt uitvoeren van u over te nemen. Hierdoor houdt u veel tijd over die u kunt besteden aan afspraken met vrienden/vriendinnen, een leuke hobby of om lekker even tijd voor uzelf te nemen. Onze thuishulp verricht onder andere de volgende taken voor u:

  • Schoonmaken;
  • Licht en/of zwaarder huishoudelijk werk.

Onze diensten zijn op maat. U bepaalt samen met de medewerker wat er moet gebeuren. U houdt zelf de regie over het huishouden. Wij bieden onze hulp namelijk op basis van uw wensen en helpen u graag bij het schoon en leefbaar houden van uw woning.

Wilt u uw huishoudelijke hulp toevertrouwen aan ADORIA GROEP?

Om in aanmerking te komen voor huishoudelijke hulp, heeft u een indicatie nodig. Deze valt onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze indicatie geeft aan welke zorg u nodig heeft. Wij kunnen met de zorg pas beginnen als u de indicatie heeft aangevraagd. Een Wmo-indicatie kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Heeft u echter een Wet langdurige zorg (Wlz) indicatie, dan vragen wij een zorgtoewijzing aan.

Wilt u gebruik maken van onze dienst of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer, e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Bel ons op:  030 760 61 62